ابرفروشگاه فایل های اورجینال بانو

ابرفروشگاه فایل های اورجینال بانو

به فروشگاه ما خوش آمدید.

محصولات دسته صنایع غذایی

پاورپوینت معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی

پاورپوینت معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی
دانلود پاورپوینت با موضوع معرفی و شناخت محصول شکلات در صنایع غذایی، در قالب pptx و در 53 اسلاید، قابل ویرایش، شامل مقدمه، تاریخچه پیدایش محصول، شمارة تعرفه گمرکی، شرایط واردات، بررسی و ارائه استاندارد، قیمت تولید داخلی و جهانی محصول، موارد مصرف و کاربرد شکلات، سروتونین، اهمیت استراتژیکی، وضعیت و جایگاه صنعت شیرینی و شکلات درایران چگونه است

توضیحات بیشتر

دانلود 15,400 تومان

پاورپوینت تاثیر فیتوکمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی

پاورپوینت تاثیر فیتوکمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی
دانلود پاورپوینت با موضوع تأثیر فیتو کمیکالهای موجود در میوه و سبزی بر روی سلامتی، در قالب ppt و در 18 اسلاید، قابل ویرایش، شامل فیتوکمیکال چیست؟، ماهیت فیتوکمیکالها، فیزیولوژی تغذیه ای فیتوکمیکال ها، دلایل مصرف میوه و سبزیجات در بیماریهای مزمن، اثرات محرکهای پس از برداشت روی فیتوکمیکالها، محرکهای فیزیکی، اشعه گاما و ماوراء بنفش، محرکهای شیمیایی،

توضیحات بیشتر

دانلود 6,050 تومان

پاورپوینت بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی
دانلود پاورپوینت با موضوع بررسی فناوری های نوین در صنایع غذایی، در قالب ppt و در 58 اسلاید، قابل ویرایش، شامل عوامل استریلیزاسیون، فاکتورهای موثر بر استریلیزاسیون، گرایش به استفاده از بسته های پلیمری و پلاستیکی، انتخاب روش استریل كردن، پرتو دهی مواد غذایی، مزایای استفاده از پرتو، استفاده از روش تشعشع و پرتودهی، انواع پرتوهای مورد استفاده، پرتو ماو

توضیحات بیشتر

دانلود 15,400 تومان

پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی
دانلود پاورپوینت با موضوع اصول نگهداری مواد غذایی، در قالب ppt و در 23 اسلاید، قابل ویرایش، شامل جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی، روشهای جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی، نگهداری مواد غذایی با استفاده از حرارتهای پایین، انجماد، اثر انجماد بر میکروارگانیسمها، نگهداری مواد غذایی با حرارت بالا، فرآیند حرارتی مورد استفاد

توضیحات بیشتر

دانلود 9,900 تومان

پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

پاورپوینت آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی
دانلود پاورپوینت با موضوع آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی، در قالب pptx و در 46 اسلاید، قابل ویرایش، شامل تاریخچه كنسرو، ابداع روش كنسرو، مراحل كنسرو كردن، فرآورده های دامی، مواد اولیه نیمه آماده، وظایف اسیدها در مواد غذایی، درجه بندی مواد اولیه، جداكردن ناخالصیها، آماده كردن ماده اولیه، بلانچینگ، فرمولاسیون، پر كردن در بسته، خارج

توضیحات بیشتر

دانلود 13,200 تومان

دانلود تحقیق کارخانه لبنیات پاک

دانلود تحقیق کارخانه لبنیات پاک
شیر بطور كلی عبارت است از تراوش‌های غدد پستانی حیوانات پستاندار (معمولاً گاو) كه عاری از كلستروم می‌باشد و در اثر دوشش كامل حیوان سالم بدست می‌آید شیر و فرآورده‌های آن به همان سهولتی كه به مصرف می‌رسند تولید نمی‌گردند

توضیحات بیشتر

دانلود 9,350 تومان

دانلود تحقیق سوسیس و کالباس

دانلود تحقیق سوسیس و کالباس
سوسیون‌ها (sausages) كه در ایران به سوسیس و كالباس مرسوم است به فرآورده‌های گوشتی اطلاق می‌شود كه حاوی نمك و چاشنی‌ها (seasoning) باشند

توضیحات بیشتر

دانلود 9,350 تومان

دانلود تحقیق کلیات جی ام پی در تولید فرآورده های گیاهی و روشهای مطلوب تولید (GMP)

دانلود تحقیق کلیات جی ام پی در تولید فرآورده های گیاهی و روشهای مطلوب تولید (GMP)
جی ام پی عبارت از روش های بهینه یا مطلوب تولید كه به منظور بالا بردن كیفیت و اطمینان از كارآیی فرآورده بكار می رود كاهش ضایعات و جلوگیری از خطرهای احتمالی در تولید نیز از فواید اجرای جی ام پی محسوب می گردد

توضیحات بیشتر

دانلود 9,350 تومان

دانلود تحقیق نوشابه

دانلود تحقیق نوشابه
نوشابه‌های گازدار از انواع بسیار زیادی تشكیل شده‌اند از قدیم‌الایام نوشابه‌های گازدار با طعم‌های مختلف تولید می‌شده كه حاصل از تغییرات آب معدنی گازدار است

توضیحات بیشتر

دانلود 9,350 تومان

دانلود کارآموزی در شركت فرآورده های گوشتی آمل (كاله)

دانلود کارآموزی در شركت فرآورده های گوشتی آمل (كاله)
كالباس و سوسیس از نظر تكنولوژی تهیه، اختلاف شایانی با یكدیگر ندارند و مهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است كه در سوسیس معمولاً بیشتر می‌باشد

توضیحات بیشتر

دانلود 9,350 تومان

دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر

دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر
ساختن پنیر به صورت صنعتى در آغاز قرن بیستم شروع شد و آن زمانى بود كه پاستور دانشمند معروف فرانسوى اكتشافات خود را درباره تخمیر شیرى آغاز كرد از آن زمان بود كه علم و دانش دست به كار شد تا پنیرهایى بسازد كه از جهتى بهداشتى باشد و حداكثر بهره بردارى از صنعت پنیر سازى به دست آید

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

دانلود پاورپوینت روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب

دانلود پاورپوینت روش های بهبود کیفیت پنیر پیتزای کم چرب
پنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود پنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

دانلود پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

دانلود پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده
مفهوم اتمسفر اصلاح شده ( Modified atmosphere packaging ) برای كالاهای بسته بندی شده، شامل فضای اتمسفر اصلاح شده یك فرآورده غذایی توسط خلا، فشار گاز یا تراوایی كنترل شده بسته است كه بدی وسیله فعالیت های شیمیایی، آنزیمی و میكروبی كنترل می شود

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

دانلود پاورپوینت کاربرد تخمیر و مخمر در صنایع غذایی

دانلود پاورپوینت کاربرد تخمیر و مخمر در صنایع غذایی
مخمرها قارچ هایی هستند كه در تمام طول چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تك یاخته ای می باشند، مخمرها در حضور غلضتهای بالا املاح مثل قند و نمك قادر به رشد می باشند و بنابراین ، رطوبت كمتری نسبت به باكتری نیاز دارند

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

دانلود پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی

دانلود پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی
مهمترین فراورده های تخمیر شده حیوانی عبارتند از فراورده های تخمیر شده شیر، فراورده های تخمیر شده گوشت و فراورده های دریایی تخمیر شده كه به ترتیب در زیر از دیدگاه تخمیری مورد بحث و بررسی قرار می گیرند

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

دانلود پاورپوینت تکنولوژی پروبیوتیک

دانلود پاورپوینت تکنولوژی پروبیوتیک
در فرآورده های پروبیوتیک تمرکز دادن پایدار خوب باکتری در محصولات مصرف کننده در طول عمر قفسه ای شان مهم است بعلاوه طعم خوشایند و بافت جذاب فرآورده های لبنی، توجه به پیام سلامتی فرآورده ضروری است

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

دانلود پاورپوینت جایگزین های چربی

دانلود پاورپوینت جایگزین های چربی
عوامل قوام دهنده ای که به عنوان جایگزین چربی ها مورد استفاده قرار می گیرند ، به دو گروه می توان تقسیم نمود گروه اول آنهایی که فقط تا حدودی ویژگی های چربی ها ( لیپید ها ) را دارا بوده و یا بروز می دهند این گروه را جایگزین نسبی چربی ها می نامند قوام دهنده های این گروه فاقد فعالیت کاری هستند گروه دوم شامل قوام دهنده هایی می شود که هم دارای

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

دانلود پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارنده در شیر

دانلود پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارنده در شیر
اهمیت تغذیه ای شیر و فرآورده های لبنی بر هیچ كس پوشیده نیست شیر، نه تنها یک غذای ضروری است بلکه به عنوان منبعی غنی از عناصر غذایی فعال زیست شناختی نیز به شمار می رودشیر بطور طبیعی حاوی چند عامل ضد میكروبی است كه خاصیت باكتری استاتیك یا باكتریسید دارند و لاكتنین نامیده می شوند

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

دانلود پاورپوینت خشک کن های خورشیدی

دانلود پاورپوینت خشک کن های خورشیدی
خشک کن فعال غیر مستقیم در این نوع خشک کن ها علاوه بر انرژی خورشید از یک مکنده یا دمنده برای ایجاد هوا در سرتا سر محصول استفاده می گردد خشک کن خورشید فعال مختلط دراین خشک کن علاوه برجابه جایی اجباری هواگرم شده بوسیله دمنده بستر محصول نیزدرمعرض تا بش مستقیم خورشید قرار میگیرد

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء پودر لیمو

دانلود پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء پودر لیمو
خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

دانلود پاورپوینت خامه

دانلود پاورپوینت خامه
خامه عبارت است از چربی تغلیظ شده شیر که در آن چربی به صورت گلبول هایی که توسط یک غشا محافظت می شوند وجود دارد

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان